Arco en Soluz.io bundelen krachten voor Kom op tegen Kanker

Arco en Soluz.io bundelen krachten voor Kom op tegen Kanker

In 2023 zullen Arco en Soluz.io elkaar niet alleen sterker maken op professioneel vlak. Ze bundelen de krachten letterlijk voor de 1000 kilometer fietsen en 100 kilometer lopen ten voordele van Kom op tegen Kanker.

Een samenwerking tussen Arco en Soluz.io verbaast je vast niet. “Soluz.io ontstond enkele jaren geleden als Joint Venture tussen KBC en Arco”, zegt Kris Steenackers, Training Professional bij Soluz.io. “Het bedrijf biedt oplossingen die klanten zullen helpen de overstap te maken naar elektronische facturatie of e-invoicing. Om een organisatie als Kom op tegen Kanker te steunen, steken we graag de koppen bij elkaar.”

1000 km fietsen en 100 km lopen

“Arco nam drie jaar geleden al deel aan de run met twee ploegen van elk vier personen”, vertelt Bart Van Crombruggen, Director Operations bij Arco. “Dit jaar doen we hetzelfde, maar bundelen we de krachten en maken we er een gezamenlijk event van. De 1000 kilometer fietsen van 18 tot 21 mei was snel ingevuld door onze enthousiaste werknemers. We hebben een team van acht personen die elk 125 kilometer zullen fietsen.”
“Er zal ook een team deelnemen aan de 100 kilometer lopen. Een team bestaat uit vier personen waartussen de loopafstanden van 10, 20, 30 en 40 kilometer verdeeld worden.”

Originele inzamelingsacties

Om te kunnen doneren, moet je als bedrijf minimum 5000 euro inzamelen. “We gaan samen op zoek naar initiatieven om het doel te bereiken door een quiz te organiseren en een eigen bier te brouwen. Dit zullen we verkopen door via zowel onze zakelijke als persoonlijke netwerken”, zegt Bart.

“Daarnaast zullen we ook een concert organiseren”, vult Kris aan. “Ik heb samen met een bevriende pianist een programma samengesteld, ‘Allemaal Brel’. Dit programma zal in het najaar ook te zien zijn in enkele culturele centra. Voor een initiatief als Kom op tegen Kanker zet ik me graag achter de micro. Het is fijn om je talent belangeloos te kunnen inzetten.”

Heb je een groot hart voor anderen en wil je ook graag je steentje bijdragen? Houd zeker website van Arco in de gaten voor meer info over onze inzamelingsacties.