Verschillende verzendingstechnieken

Uw klant ontvangt liefst een factuur (of ander document) per e-mail? Een e-mail met het PDF-document als bijlage is het resultaat. Ook een e-mail met een koppeling naar het document (met of zonder login) is mogelijk.

Uw klant heeft vertrouwen in één van de portalen, aanwezig op de markt? Voor België zijn koppelingen met Doccle, POM, AcceptEmail en Zoomit beschikbaar.

Geen technische zorgen, nieuwe kanalen staan ter beschikking

Arco staat in voor het technisch beheer van de verschillende kanalen. U maakt slechts één keer een aansluiting met Arco en kunt hierdoor van de verschillende modules genieten.

Nieuwe versies of wijzigingen van deze kanalen zijn eveneens in beheer.

Klantvoordelen van digitale verzending

De klant ziet een historiek van alle facturen. Hij kan de documenten ordenen, sorteren en downloaden.

Sommige tools (zoals Doccle en POM) bieden een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijk app.

De klant kiest zelf het verzendkanaal

Iedere klant heeft eigen voorkeuren voor verzendkanalen die doorheen de tijd kunnen wijzigen. De module Digital Delivery biedt een erg gebruiksvriendelijke interface om deze voorkeuren te beheren. Als verzender hoeft u zelf geen applicaties te ontwikkelen om dit beheer te regelen.

Klant actief aanmoedigen om te kiezen voor digitale verzending

Arco en haar partners zetten samen met de verzender een communicatiecampagne op. De factuur vermeldt een duidelijke verwijzing. Website en brochures leggen voordelen en werkwijze uit.

Via e-mailcommunicatie kan de klant direct doorklikken naar Digital Delivery om de digitale verzending te activeren.