Beste,

Wij informeren u graag over de maatregelen die wij treffen om de gezondheid van u en uw team, en van onze medewerkers te beschermen en onze dienstverlening toch vlot te laten verlopen.

  1. ARCO Information volgt de aanbevelingen van de overheid rond telewerk nauwkeurig op. Alle medewerkers van ARCO Information hebben de mogelijkheid om van thuis uit hun taken uit te voeren. Iedereen blijft bereikbaar op de vertrouwde telefoonnummers en via e-mail.
  2. Indien u een afspraak heeft ingepland met één van onze medewerkers, dan is het wenselijk deze afspraak telefonisch of via videoconference te laten doorgaan. Zelf adviseren we om de fysieke contacten zo veel mogelijk te vervangen door contact via telefoon of Microsoft Teams. Indien u een afspraak heeft bij ARCO Information en u verkiest om persoonlijk contact te hebben, dan overleggen we graag om dit in de best mogelijke omstandigheden te organiseren. We volgen hierbij de richtlijnen van de overheid inzake beperking van het verspreidingsrisico strikt op: we houden afstand en begroeten elkaar zonder handdruk.
  3. De Customer Service Desk blijft bereikbaar op nr 32(0)15/29.33.80; mogen we aub vragen om de communicatie zoveel mogelijk via e-mail te willen doen: helpdesk@arco.be
  4.  Indien er in het kader van lopende projecten frequente contacten zijn met de medewerkers van ARCO Information en u zou zelf ten gevolge van de maatregelen moeilijker bereikbaar zijn, dan stellen wij het op prijs uw contactpersoon bij ARCO Information hierover op de hoogte te brengen.
  5. Wij stellen alles in het werk om u de best mogelijke service te bieden in de huidige omstandigheden.
  6. We wachten van dag op dag af welke bijkomende maatregelen er nog genomen worden en zullen ons werkschema hieraan aanpassen waar nodig. We houden u op de hoogte van eventuele verdere ontwikkelingen en het effect op onze dienstverlening.

Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet uw contactpersoon bij ARCO Information te bellen of een bericht te sturen.

Wij wensen u en uw medewerkers goede moed en een goede gezondheid.

Paul Van Coillie, CEO