Scanning en herkenning van documenten

Scanning van facturen en documenten

Factuurscanning : Log in op web portaal, connecteer uw scanner of MFP (multifunctionele printer/scanner/copier) en stuur uw documenten automatisch door naar het Arco cloud-platform .  Het doorsturen wordt volledig door onze service geregeld en gegarandeerd.   Ook e-mails kunt u onmiddellijk inlezen, zonder scanning en zonder dat u zelf nog de email box moet opvolgen.

Herkenning

OCR factuurherkenning : OCR-technologie (herkenning van de velden) herkent automatisch de gegevens, zowel uit de hoofding van de factuur als uit de detaillijnen, en dit erg accuraat en binnen de 24 uur.   Ook andere documenten dan facturen kunnen worden verwerkt, zoals orders, contracten, briefwisseling en andere.  Door de OCR-service vermijdt u het manueel intikken van gegevens en dus het maken van fouten. De afwezigheid van personeel vormt niet langer een probleem.  De OCR herkenning van facturen loopt volautomatisch in de cloud-omgeving.  

 

Validatie

OCR-resultaten worden gevalideerd door Arco-operators om een niveau van 99,7% accurate gegevens te verkijgen op veldniveau.

Verschillende elementen dragen bij tot dit hoge herkenningsniveau:

 • Gebruik maken van wereldleiders in OCR-herkenningstechnologie
 • Operatoren (mensen) valideren niet-herkende velden tweemaal
 • Extra validatie van een deel van de facturen (een steekproef, als onderdeel van de kwaliteitsprocedure)
 • Hoger verificatieniveau tijdens de opstart van een nieuwe klant om eventuele opstartproblemen snel te verhelpen

Alternatief: u valideert zelf de resultaten van de OCR-herkenning via de web browser. Het automatisch leren (steeds beter herkennen per leverancier) is actief.

Integratie

Data en documenten worden geëxporteerd naar doelsystemen zoals de Arcoworkflow, ERP-systemen en boekhoudsoftware en het Arco-archief dat aan alle vereisten voor legale opslag beantwoordt.

Verschillende standaard connectoren zijn beschikbaar.

De verbinding kan zowel worden gelegd via het uitwisselen van bestanden (XML, CSV) als via Webservices.

 

 • Stijn Lombaert

  Leveranciersfacturen worden centraal en snel verwerkt en goedkeuringen starten zonder handmatige toewijzing, geïntegreerd met het beheerspakket. Leveranciers worden tijdig betaald. - Lees meer...

  Stijn Lombaert - Provincie West-Vlaanderen

 • Chris Govaerts

  Extra ruimte voor service en advies dankzij digitalisering/automatisering documentprocessen - Lees meer...

  Chris Govaerts - Van Dessel Insurance Brokers

 • Wim Baert

  Dankzij zijn ‘state of the art-IT’ levert Callant, met zijn honderd medewerkers in gans Vlaanderen, een snelle en accurate dienstverlening aan. - Lees meer...

  Wim Baert - Callant Verzekeringen & Financieel Advies