Arco: Wie? Wat? Waar? Hoe?

Informatiestromen documenten beheren

De hoeveelheid documenten en informatie neemt alsmaar toe. De veranderingen evolueren sneller, en u deelt informatie met klanten, partners, burgers, leveranciers en andere betrokkenen. De kernactiviteit van Arco bestaat uit het capteren van informatie, ze verwerken in digitale workflows, ze opslaan, delen, omvormen en afleveren.

Naadloze omzetting van papier naar digitaal

Arco zet uw documenten om van een papieren naar een digitale versie. Scan documenten via de cloudservice en zet ze automatisch om naar documenten met betekenisvolle eigenschappen. Zorg voor een automatische inlezing van uw e-mails. Bied uw klanten en leveranciers digitale formulieren aan, die zij kunnen invullen voor verdere verwerking.

Processen automatiseren

Laat uw goedkeuringen en nazicht procesmatig regelen. Zet documenten automatisch om in het juiste formaat, zorg voor digitale ondertekening en volg limietdata op. Een auditspoor van alle activiteiten is aanwezig, terwijl rapportering voor een inzichtelijke voortgang zorgt.

Bezorg documenten en informatie aan de juiste bestemmeling

De bestemmelingen ontvangen hun documenteninformatie op de gewenste manier en kunnen hun voorkeurmethode eventueel zelf instellen. Wij bewaren een spoor van de verzendstatus. Wie geen digitale ontvangst wil, kan op print- en verzendingsservice rekenen.

Veilig archief

Arco garandeert een digitale archivering van alle documenten, conform de opgestelde archiveringsrichtlijnen. De opslag is veilig en altijd beschikbaar.  Wanneer nodig, worden digitale handtekeningen met de nodige certificaten gebruikt om het document te verankeren. Het archief beantwoordt aan alle wettelijke normen, bijgevolg is een papieren versie niet meer nodig.

Doma Cloud Platform

Dit platform is gehost in België en beantwoordt aan de strengste veiligheidsnormen. U kunt de meest belangrijke en gevoelige documenten ter beschikking stellen van dit platform en vermijdt voortaan dus alle zorgen tijdens de organisatie van uw interne ICT.

Arco Information: stabiele partner

Arco Information startte op in 1993 in Mechelen. De vijftig medewerkers hebben een ruime ervaring, die ze graag met u delen. Intussen beschikken we over meer dan duizend klanten.