Digitale facturen: flexibel, open en voordelig

Digitale facturen versturen via Open/Peppol is flexibel, open en voordelig. Boma was er als de kippen bij om zijn facturen digitaal in te dienen bij de overheid, zoals verplicht is sinds 1 januari 2017

boma_wesley

Wesley Lichtert, IT

Digitaal bewustzijn

Boma ontwikkelt en verdeelt professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines. De onderneming werkt al jaren actief met digitale platformen voor supply chain management; van digitale bestellingen tot leveringsinformatie en facturen.

Boma handelt erg klantgericht en was zich al vroeg bewust van de verplichte elektronische facturatie naar de overheden, van Vlaamse overheid tot e-facturatie. Een proces dat van start ging tijdens de pilootfase en een testperiode doorliep. Dankzij een goede communicatie en flexibiliteit, ving digitale facturatie aan eind september 2016, ruim voor de verplichte datum van 1 januari 2017.

Open/Peppol is een open platform, Boma gelooft in de e-invoicing van de vlaamse overheid.   Boma kan dus ook benut om naar andere overheden te factureren.

Boma werkt eveneens pro-actief mee aan e-orderingtrajecten (e-procurement) van de Vlaamse Overheid zodat het in de loop van 2017 elektronische bestellingen van de Vlaamse overheid zal kunnen ontvangen via openpeppol.